Arsip untuk Maret 2008

lunasi pajak, awasi penggunaanya

Maret 31, 2008

hallah koyo iklan wae…………….

hari ini (31/3) dateline penyerahan berkas PPh ke Kantor Pelayanan Pajak, so sejak beberapa hari kemarin teman2 di kantor sibuk ngurusi pajaknya masing – masing.

Ayoo lunasi pajak dan awasi penggunaannya.

Iklan

Happy Easter Day

Maret 23, 2008

Fresh Heart……..

Fresh Smile…….

Fresh Plans……….

Fresh efforts……….

Because Jesus was die & rise on for us forever !

Happy Easter Day to all my friends, family and for everyone who celebrated it.

God Bless U all.

Tiup lilinnya…….

Maret 4, 2008

Thole….dino iki awakmu genep telung taun, bapak lan ibumu tansah sembahyang kanggo kowe lan tansah nyenyuwun marang Gusti Allah , mugo – mugo tansah diparingi berkah kesarasan, kepinteran lan tansah mituhu marang wong tuamu, kareben besuk gedhe migunani tumrap agama, masyarakat, nuso lan bangsamu. Dadio priyo utomo,……..wis liline ndang sebulen thole…………happy birthday my lovely son, kiss and hug from papa, mama and your sister Winnie.