suatu siang di sebuah spbu

aku : premium Mas !

si Mas : pinten Pak ! ( berapa Pak !)

aku : Kebaki wae yo Mas ( penuhin aja ya Mas !)

si Mas : nggih Pak ( ya Pak)

aku : jare arep mundhak meneh Mas, wiwit kapan ? ( ktnya mau naik lagi, mulai kapan ?)

si Mas : lha inggih criosipun, duka wiwit kapan, di tengga kemawon ( ktnya iya, entah mulainya, ditunggu saja )

aku : ketoke durung suwe to mundhake (kayaknya belum lama to naik harga bbmnya)

si Mas : lha inggih pak, lha ingkang kagungan negoro ingkang ngatur, pripun malih.

aku : waaah !!!!

si Mas : waah…( si Mas mesem)…….niku pun kebak mencep Pak

Aku mbayar premium

aku : suwun yo Mas

si Mas : nggih Pak , sami – sami

Iklan
Explore posts in the same categories: tulisan "ebreh -ebreh"

4 Komentar pada “suatu siang di sebuah spbu”

  1. ika Says:

    ya ya ya,,,rego bbm pancen tambah edan,,hhh arep digowo neng ndi ki yo negoro iki.. ?

    digowo muter – muter ben tambah mumet Mbak Ika

  2. fxekobudi Says:

    Wah, tiket bis nggo balik liburan sesuk dadi mundak ya Pak? Wis pengin banget libur suwe je.. šŸ˜€

    mesthi mundhak e Mas….. edun….edun

  3. pitusiji Says:

    wis suwi aku ora ngomong jowo. matur nuwun tulisane .. salam kenal.

    matur suwun sampun mampir

  4. mei Says:

    aku yo ngelu, mbendino diwaduli bojoku masalah bensin wae..hiks, gaji mundak sakuprit, segala mundak atusan uprit…piye iki mas??


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s


%d blogger menyukai ini: