Lebaran

Lebaran 1429 H kantor libur dari tgl 29 Sept s/d 7 Okt 2008

Kagem sedaya sanak kadang, kenalan, ingkang nembe mengeti dinten riyadi puniko, keparenga kula ngaturaken : SUGENG RIYADI IDUL FITRI 1 SYAWAL 1429 H.

Ing dinten riyadi puniko, kulo kemutan rikala taksih alit wonten kebiasaan “ujung”dumateng griyanipun Pak Dhe, tuwin Pak Lik. Nyenyuwun sembayangan lan restu saking tiyang sepuh.

Atur pangandikan Pak Dhe, Pak Lik dipun tutup mawi…” yo wis yo le…aku sing tuwa yo kadang kurang sabar, kerep nesu lan nyeneni kowe,……dosamu lan dosaku mugo – mugo lebur ing dino lebaran iki. ”

Bubar ngendika ngono, biasane Pak Dhe, Pak Lik terus maringi dhuwit…..(hue….he…he masa kecilku cukup bahagia kan ?)

Sekali lagi “SELAMAT IDUL FITRI, MOHON MAAF LAHIR & BATHIN” ( dosamu lan dosaku mugo – mugo lebur ing dino lebaran iki )

Iklan
Explore posts in the same categories: daily activity

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s


%d blogger menyukai ini: